Automaat Spoelen

Het spoelen of ‘flushen’ van uw automaatbak is een methode om klachten aan uw versnellingsbak te voorkomen of zelfs te verhelpen.

Ervaart u slecht schakelgedrag? Stotteren, slippen of het schommelen van het toerental? Of wilt u dit juist voorkomen? Automaat spoelen biedt uitkomst!

Slijtage voorkomen

Verouderde olie neemt net als bij motorolie vocht op, dit brengt hogere temperaturen met zich mee. De hogere olietemperatuur en vervuilde ATF olie zorgen voor extra slijtage in de automatische versnellingsbak aan dure hydraulische en elektrische delen. Hierdoor zal de automaatbak niet soepel meer schakelen en zijn schakelmomenten anders als normaal. Officieel zijn de smeringsmiddelen in uw automaatbak ‘levenslang’, de praktijk blijkt helaas anders…

Onze Service

Om u als klant een full-service te bieden voor uw automatische versnellingsbak, biedt Garage Jos Hietkamp een hoogwaardige manier van automaat spoelen aan. Wij gebruiken hierbij de door de fabrikant opgegeven specificaties van de MPM ATF olie. Vele verschillende ATF oliën hebben wij ten alle tijden op voorraad om u snel van dienst te kunnen zijn.

Automaat spoelen burgercompagnie